Waar moet je aan denken als je een puppy gaat kopen?

Je geluk kan niet op als je eenmaal besloten hebt dat je een pup gaat kopen. Je weet welk ras en welke fokker het gaat worden. Je staat op de wachtlijst. Het wachten is nu tot er een nestje puppys wordt geboren. De tussentijd kun je goed gebruiken om je alvast voor te bereiden op wat er komen gaat. Je hebt bijvoorbeeld een naam nodig, een verzekering, puppyspeelgoed, een bench, trainingspads, en noem maar op. In dit artikel lees je alvast een aantal tips voor de aanschaf van een puppy.

Een hondennaam bedenken

Die leuke pup die er straks komt heeft natuurlijk een naam nodig. Wist je dat er meer dan 30 duizend hondennamen te bedenken zijn? Dat maakt de keuze er niet makkelijker op. Gelukkig kun je op Tinki.nl hondennamen uitkiezen met behulp van de honden naam generator. In 7 stappen krijg je een lijstje met 3 tot 5 namen die aan jouw wensen voldoen. Dat is een stuk makkelijker kiezen! Je moet wel ideeën hebben voor je hondennaam, anders lukt dat niet. Hiermee kom je al een hele grote stap dichter bij de naam voor je puppy.

Goed opletten bij de aanschaf van een puppy

Er zijn heel veel dingen die je goed in de gaten moet houden als je een pup gaat kopen. Er is een hele handige lijst met zaken waar je op moet letten. Zo maakt Tinki.nl een puppy kopen een stuk gemakkelijker. Wat vaak genoemd wordt is dat je jezelf moet overtuigen dat je met een goede fokker te maken hebt. Wees je ervan bewust hoe het bij een broodfokker er aan toe gaat. Zorg dat je de ouderdieren ziet, de geschiedenis kent en kijk op internet naar ervaringen of meningen van anderen over deze fokker.

admin